Meditációs foglalkozás - Természetjárás


Meditációs foglalkozások

Meditációs/Relaxációs és Imaginációs technikák a mindennapokban címmel havi egy alkalmas foglalkozásokat tartok.
Fontosnak tartom, hogy a mai nap rendelkezésre álló rengeteg információból mindenki tudatosan válogathasson, és azt a technikát alkalmazza és úgy, ahogyan az neki épp szükséges.
Egy-egy csoporttal a foglalkozásokon végigvesszük a relaxáció, imagináció és meditáció fogalmakat, jelentésüket, hogy mit mire érdemes használni és hogyan. Sok tapasztalással, közös és egyéni gyakorlással elsajátíthatjuk és megtanulhatjuk helyesen kezelni ezeket a technikákat.
A foglalkozások minden esetben kis létszámúak, így tudunk egyénre szabottan, saját tempóhoz illesztve valóban együtt haladni.

Meditációs természetjárások

A meditációs természetjárások segítséget nyújtanak az egyes relaxációs, meditációs technikák gyakorlására, ezzel együtt a napi feszültségek, stressz, és ezáltal okozott belső lelki problémák oldására.
Kellemes, nyugodt természeti környezetben éljük meg mindezt és töltekezünk a mozgás, a relaxáció és a mindig társunkként szegődő jókedv segítségével.

Részletekről, időpontokról érdeklődhetsz bármelyik elérhetőségemen itt.


Korábbi meditációs természetjárásainkról képeket találhatsz itt:

Kis-Gerecse tavaszi meditációs természetjárásunk

Május 16-án csodás napot töltöttünk együtt azokkal, akik velünk tartottak a Kis-Gerecse eredeinek mélyében egy vidám, mentális és fizikális kihívásokkal tarkított túránkon. 

Tavasz lévén minden ébred, élettel telik meg, és megindul a megújulási folyamat, melynek mi is része vagyunk.

A felébredést, örömteli kibontakozást figyeltük meg a természetben és tettük részünkké, hogy együtt, harmóniában induljunk neki új terveink megvalósításának, képesek legyünk gyermeki kíváncsisággal fordulni minden új és izgalmas kihívás felé. Minden résztvevőnek köszönet a csodás pillanatokért!


Kis-Gerecse tavaszi meditációs természetjárás
Kis-Kevély meditációs túránk

Nemrég egy csodás vasárnapot tölthettünk együtt, néhány emlék-kép azoknak, akikkel együtt örömködtünk és kedvcsináló azoknak, akik majd csak fognak velünk örömködni!

Kis Kevély meditációs természetjárás


Földanya Tükre - Meditációs gyakorlatokkal egybekötött természetjárás

Június 28-29-én csodás természetjárásban volt részünk a Pilisben! Utunkat a Klastrom forrásnál indítottuk. Mindkét napot végig túráztuk, közben meg-megállva testben és lélekben tapasztaltuk Földanya közelségét. Meditációinkon és az öt elem illetve öt érzék gyakorlatokon keresztül magunkba ittuk, elraktároztuk mindazt a csodálatos, tiszta energiát, ami a természetben körbevesz bennünket.

Néhány pillanatot szeretnék megosztani, hogy részese lehessen annak a megnyugvásnak, jókedvnek, sikerélménynek és örömnek, melyben aztán volt részünk, bőven! 

Földanya tükre - Belső munka a Pilisben